În rromânia, degeaba ai produs de calitate, pentru că te omoară mizeriile numite firme de curierat. După cum știți, eu am o relație specială cu Terapia. Care Terapia e trimisă în țară, prin Urgent Curier. Ia uite cum ajunge Terapia la client.

Daca tu sau cititorii tai, vreti sa trimiteti ceva urgent feriti-va de Urgent Curier.
Nu stiu de ce si-au ales numele respectiv, dar nici urgent, nici curier nu au nici o legatura cu ei.

Comanda consta in livrarea a 4 pachete (cu licoare magica J ) din Timisoara in Bucuresti.
In 10 ore pachetele au ajuns din Timisoara in Bucuresti in depozit.

Acum incepe partea funny.
Vineri nici o miscare. Am sunat la ei sa le spun pana la ce ora sunt la adresa, mi-au dat un numar de telefon, a unuia Ionut, care nu cred ca stie ca trebuie sa raspunda la telefon, sau chiar nu stie cum.
L-am testat intensiv 😉

Sambata, pe 21, coletul numarul 2 reuseste performanata de a mai ajunge o data in depozit. Probabil facuse picioare si o taiase de plictiseala, dar baietii vigilenti de la Urgent curier l-au prins si l-au adus inapoi in depozit.

Luni dimineata, la 3 zile jumate de cand au preluat marfa pentru livrare in regim de urgent (livrare a 2-a zi), apar primele miscari in depozit.

Coletele 2,3 si 4 figureaza iesite din depozit. Coletul numarul 1 apare tot in depozit.
Ii sun pe baieti si le zic ca ar putea sa il scoata si pe al patrulea daca tot au de gand sa le livreze. Mi se zice ca inca il cauta pe al patrulea si ca pe la 11-12 vor face livrarea.

La 12 fara zece, ma suna baiatul vessel ca e aproape de sediul meu si ca face livrarea. Cu jumate de gura adauga ca nu are decat 3 pachete, ca unul ori s-a spart, ori nu l-au mai gasit.
Eu acum ma gandesc ca coletul 1 a evadat cu coletul 2 sambata, dar pe el nu l-au prins sa-l mai bage o data in depozit.
Il intreb pe baiat cat am de plata pentru ce imi aduce si zice 363 lei, exact cat pentru 4, ca deh, e vina mea ca ei au pierdut un colet, nu?
M-am oferit sa platesc proportional pentru cele 3 colete, imi spune ca nu crede ca se poate si ca se va interesa si revine cu telefon.

Cat poate sa dureze sa dea un telefon sa afle? Se pare ca cu mult mai mult de o ora jumate ca eu nu am mai auzit nimic de la el.
Probabil o sa fie foarte surprinsi cand o sa afle ca eu nu o sa mai fiu la adresa unde am cerut livrarea si le inteleg mirarea. Doar nu au intarziat inca o saptamana, nu?

Intre timp au updatat statusul pe site in “Avizat: Destinatarul solicita amanarea livrarii “ , ca nu-i asa, eu am amanat livrarea pe un motiv pueril ca acela ca nu le platesc complet o livrare incompleta.

Sper sa dea faliment rapid baietii astia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.