Nu prea scriu despre posibilitatea de a prinde viruși pe internet, datorită faptului că posed frumusețe de iMac. Da da, știu, există viruși și de MacOS. Când va fi să o pățesc, mă voi proteja cu Bitdefender, care e in top 10 aplicatii free de pe MacAppstore. Până atunci, mai stau.

Revenind la oile noastre, Bitdefender Antivirus vrea să-i răsplătească pe bloggerii care au scris în 2012 articole despre securitate și le dă ocazia să trimite cititorilor un Safe greeting care să le reamintească de  cel mai bun articol pe care l-au scris în 2012 pe tema asta. Sau de top 3. 

Primii 15 bloggeri care își creează un Safe greeting cu unul, două sau trei articole de securitate și scriu un articol în care le prezintă felicitarea cititorilor câștigă garantat o licență mixtă Bitdefender Sphere, care îți protejează și calculatorul și smartphone-ul. 

Pașii sunt simpli: intri în aplicația de Facebook, introduci link-urile articolelor, îți creezi un Safe greeting și apoi scrii un articol pe blog despre asta, cu link către Bitdefender. 

Dacă n-ai scris pînă acum un articol pe tema asta, încă nu e prea târziu, concursul durează până pe 5 ianuarie așa că ai timp, iar dacă te grăbești poți câștiga și unul din cele 15 premii garantate.

Toți bloggerii care participă pot câștiga, prin tragere la sorți, și o Tableta Samsung Galaxy Note N8000 10.1″, 16GB, Wi-Fi, 3G, Android 4.0, Deep Gray, personalizată Bitdefender, iar cititorii care își personalizează și trimit mai departe felicitarea pot câștiga, tot prin prin tragere la sorți, licențe Bitdefender Antivirus: Bitdefender Internet Security 2013 și Bitdefender Mobile for Android. .

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.