Văzusem zilele trecute un filmuleț funny, cu un tip care punea unor doamne întrebarea dacă s-ar considera înșelate dacă soțul sau prietenul lor s-ar duce la prostituate.
Spre surprinderea mea surprinsă, majoritatea femeilor consideră că mersul la prostituate nu este înșelat. Răspunsul general era că, decât să mă înșele, mai bine plătește pentru sex cu altă femeie și vine înapoi la mine, fără să aibă sentimente pentru ea.

Cumva, am rămas ușor paliu. Adică, în afară de băieții cărora nu li se mai scoală și stau și se uită live cum le satisface altcineva partenera, eu nu știu niciun bărbat care să fie de părere că e ok să se ducă soția să facă sex cu o prostituată masculină, cât timp plătește, e ok, e curată, uscată și gata de a fi folosită în cadrul familial.

La fel și doamna de mai jos. Deci bărbacsu o înșeală cu prietena ei cea mai bună, iar ea se luptă pentru dragostea ei, își face vaginoplastie sau strâmtoplastie, îl recâștigă și e cea mai fericită femeie din lume.

I mean, waddafuck??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.