Se dă știrea

Prefectul judeţului Vrancea, Nicuşor Halici, a declarat joi, la locul la care explozia la o conductă de gaz de pe şantierul Autostrăzii Moldova s-a soldat cu moartea a ptru oameni şi cu rănirea altor cinci, că din primele concluzii, este o eroare umană, dar trebuie să vadă de unde vine. Nu pare o adâncime tocmai în regulă pentru o magistrală, a spus Halici. Reprezentanţii companiei Transgaz afirmă că incidentul a avut loc întrucât ”constructorul lucrărilor nu a respectat prevederile avizului de amplasament” şi că acesta nu deţine ”avizul CTE din partea SNTGN Transgaz SA pentru proiectul tehnic de relocare/înlocuire a conductei de gaz intersectată de proiect”.

Pentru cei ce nu știu, niște oameni au murit pentru că lucrările făcute de ministerul energiei, pentru amplasarea conductei de gaz, au fost neconforme și conducta nu a fost îngropată suficient de adânc.

Reacția ministrului energiei?

”Ce m-a interesat pe mine, ca ministru, este ca furnizarea gazului să nu aibă de suferit”, a mai spus ministrul, el precizând că prin măsurile pe care Transgaz le-a luat azi-noapte, nu au fost afectaţi consumatorii.

Ați înțeles? Mă doare-n bigă că au murit oameni din cauza mea, pe mine mă interesează să curgă gazul. The spice must flow.

.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.