Ah, ti-ai pus Windows 11, uh, ce bine, hai sa folosesti noul nostru browser Edge, care e la fel de bun ca chrome, dar are security, nu ca jaful ala. Ah, vrei sa il folosesti, da, pai trebuie sa te loghezi cu contul tau microshit.

Nu ma loghez, in general, dar aseara mi-am instalat Minecraft si mi-a cerut contul microshit, l-am bagat, usor neatent si zbang. De aia va uraste lumea, ba. Deci eu bag contul intr-un joc, iar microrahat este Ai vazut ca nu ai fost ffff atent? Uite, acum, contul tau este in tot laptopul, trebuie sa bagi parola inclusiv la login pe laptop, pentru ca hai sictir, de aia.

Si asa m-am trezit dimineata ca nu mai pornea monitorul (eu am laptopul pe undeva, pe sub birou, legat la un monitor). Ce mm are, de ce nu porneste. Baga-te pe sub birou, scoate laptopul din locul lui, vaaaaaaai, surpriza, prostule, ti-am imbunatatit securitatea, acum ai parola la login, pentru ca asa vrem noi, ce, nu ai mai auzit de Steaua hey hey!!

Si nu, nu mai poti face nimic, nu mai poti scoate parola, daca vrei, poti sterge contul cu netplwiz, dar pierzi toate aplicatiile si setarile. Pentru ca ai fost prost si neatent.

De aia va uraste lumea, ba, de aia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.