Am avut acum câteva zile o discuție interesantă cu un tip, om la locul lui, așezat și cu mintea la cap. Singura sa problemă e că un alt tip i-a furat iubita. Exact. Fata îl iubea enorm, a venit un nenea bau bau mare și rău, a apucat-o de-o aripă pe inocenta vestală și au fugit în lume, s-o cutreiere, să-i cunoască oamenii și să-i vadă frumusețile.

Măi copii, nimeni nu vă ia iubita. Nimeni nu v-o fură. Un bărbat este dator să încerce, că de aia e bărbat. Dacă doamna deschide șanțul intercopsal, deja nu mai e de vină nimeni, că doar nu i-a dat nimeni o măciucă (la propriu) după ceafă.
Iar motivele pentru care pleacă sunt 5.

1. Nu te mai iubește. Punct. Nu e nevoie de explicații. Dragostea e o reacție chimică și atât. La cei ce reacția ține mai mult, e un noroc. La cei ce ține mai puțin, iarăși e noroc, că baga hiriboiu in şovârnoaga mai des, pot duce pionierul la ecluza, pot impinge molozul la deal sau de ce nu, să atenteze cu smârdanul la clocitoare. Așa că viața e dreaptă cu toți, nu fi triști.

2. O ai mică. Asta e, se întâmplă, nu toți putem fi perfecți. Poți să te consolezi că te încadrezi în media de lungime și grosime mondială. Totuși, nu uita că în ea intră și chinezii, iar ăia sunt în curând 2 miliarde, deci nu ieși chiar așa bine. Nu e vina ta, nu e vina nimănui, nici măcar a ei. Dragostea trece prin stomac, dacă o ai destul de lungă. Dacă nu, nu. Poți fi sigur că la început te-a iubit, dar în timp se acumulează lipsele succesive de orgasme interne, iar limba ta devine ternă și fadă. Treci mai departe, caută o strâmtă.

3. Te porți ca un măgar cu ea. Aici prietene, este numai și numi vina ta. Ai luat tot ce ți s-a oferit din dragoste ca și cum ai fi meritat a priori totul. Din păcate, nu e așa, iar când femeia de lângă tine începe să simtă că de fapt tu nu respecți nimic din ceea ce îți oferă, poți să te lingi pe bot de orice. Ți-ai meritat soarta.

4. Ai uitat că viața e formată și din altceva decât o șaormă săptămânală de la Dristor și ocazionala ieșire la munte în weekend, când mergeți cu mașina până la cota 1400, mirosiți aerul plin de grătare, după care plecați acasă, tu sperând în secret la un blowjob în mașină, ea sperând în secret că ai uitat să te speli și are motiv să nu se atingă de tine. Femeia e un animal puțin mai complex decât tine. Are nevoie și de distracție pentru a funcționa. Iar distracția e diferită total de la femeie la femeie. Iar dacă până acum nu te-ai prins ce îi place femeii tale să facă, îți meriți soarta.

5. Suferi de gelozie morbidă. O suni de 20 de ori pe zi, vrei să știi în fiecare moment ce face, știi pe de rost numele tuturor bărbaților din firma ei, le știi statusul marital, preferințele sexuale și numărul de la chiloți al amantelor lor. Ocazional, când mergeți pe stradă și ai tu impresia că femeia ta e mai frumos înțolită și e mai sexy, mai sari la bătaie la câte un amărât care nu își poate reține privirea mai sus de nivelul umerilor, dacă ești norocos, sau mai jos de nivelul șoldurilor, dacă ești de la țară. Iarăși îți meriți soarta.

Oricărei femei îi place să simtă un miros de gelozie în preajma ei, dar doar un miros. În clipa în care o femeie inteligentă detectează urangutanul din tine, tu dispari automat din peisaj. Pentru că majoritatea păsăricilor, la început, au dat peste câte un puștiulică gelos care le controla în ghiozdan să vadă dacă nu au bilețele de amor, sau și mai rău, luându-și câte o palmă, desigur, din dragoste și de control. Da, oricât de ciudat ți s-ar părea, nu ești unic. Cimpanzei ca tine sunt gârlă, iar faptul că toți sunteți cuplați cu grase care lucrează la Apaca sau Jucu nu e doar o întâmplare.

Da, sunt sigur că motivații sunt oferite la tot pasul. Dar la final, tot la cele de mai sus se rezumă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.