Am zis că nu mai scriu nimic de politică până la alegeri, dar nu mă pot abţine.
Toţi bat darabana cu alianţa necurată dintre PNL şi PSD, cum vai, e imoral, un partid de dreapta să fie aliat cu unul de stânga, că vor reveni Vanghelie şi ai lui etc.

ALOOOOOOOOOOOOOOO!

Până acum 3 luni cu cine era aliat PD-L, acest partid minunat, acest luceafăr al curăţeniei politicii rromâneşti? Aud?? Nu cumva cu PSD? Nu cumva acest luceafăr de dreapta era aliat cu aceşti mizerabili numiţi Vanghelie şi Hrebenciuc? Atunci nu erau ei la putere? Sau alianţele făcute de PDL sunt morale, nobile şi pentru ţară.

Întreb şi eu, nu dau cu parul, că văd că tot felul de scrobiţi îmi atrag atenţia, pe twitter şi aiurea, despre pericolul aducerii la putere a PSD-ului.
Băăăă, treziţi-vă naibii, că nu toţi sunt cretini. Îmi spuneţi mie de Vanghelie?
Eu vă spun de flota rromâniei. De casa din Mihăileanu. De contractele oneroase de la primăria bucureştiului. De Dalli şi de Cocoş/Udrea. De, de, de, de şi tot aşa.

Vai, ne întoarcem în comunism? În vechile structuri? Băsescu din ce structură a făcut parte? În ce structuri a fost ministru al transporturilor, de şi-a promovat păsăricile pe sub birou umblătoare? Cumva în altă ţară? De la alegeri până acum, când au forţat plecarea PSD-ului de la guvernare, PSD-ul era un partid curat şi bun, cu care merita să guvernezi? Nu mai era plin de Vanghelie şi Iliescu?

Pe bune, voi chiar nu aveţi simţul ridicolului?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.