dans-sportiv-la-bara

Mi se pare absolut incredibil fariseismul de care dau dovadă unii oameni care pun pe același plan dansul la bară și gimnastica. Da, e vorba de Miss Pole Dance Romania, unde va exista și categoria juniori, 6-12 ani, iar fariseii sunt domnii comentatori, care consideră că, la urma urmei și gimnastica e același lucru.

The earliest recorded pole dance was in 1968 with a performance by Belle Jangles at Mugwump Strip Club in Oregon. Since the 1980s, the dance pole has increasingly been incorporated into striptease routines, and Go-Go or lap dancing, first in Canada and then in the United States

Dansul la bară provine din localuri de striptease. Bara reprezintă pula, organul sexual masculin, pe care se unduiește o femeie, trezind simțurile amorțite ale plătitorilor de bacșișuri. Oricâte prostituate ar încerca să transforme chestia asta în așa zis sport, tot aia înseamnă. O femeie goală, lustruind lasciv o pulă. End of story.

Și să faci din asta un concurs de Miss cu copii, mi se pare deplasat și lipsit de orice urmă de bun simț. Aștept cu interes Miss Lap Dancing. La urma urmei, e un dans, un sport, o artă, o manifestare a frumosului.

În fața unui falus viguros.