Copilul începe școala la 9, iar școala e la 4 minute distanță de mers, în ritmul copilului, adică mers 3 pași, făcut o piruetă, uuuu, uite un pescăruș, împiedicat puțin pentru că s-a uitat după pescăruș, reluat totul, de la început.

Trezirea cu mami:
Procesul începe la 7.30, cu mângâieri și șoapte Hai, iubirea mea, să ne trezim, hai, să mergem la școală, să ne distrăm, să alea alea. După vreo 15 minute, în sfârșit, copilul se trezește. Urmează mersul la baie, încă vreo 15 minute, spălat pe dinți, pe față și restul.
Ce vrea iubirea lui mami să pape? CLĂTITE! Hai să îți facă mama clătite. Și se fac clătite, evident. Pe care copilul le mănâncă încetișor, din furculița mamei, pentru că el este ffff obosit, de-abia s-a trezit din somn. Pe la 8.30, începe ritualul de pregătirea a părului, împletit codițe, coc sau ce mai are chef copilașul în respectiva dimineață. Care durează cam până la 8.55, când se iese din casă în fugă HAI CĂ IAR ÎNTÂRZIEM. De obicei îi primește portarul și dacă întârzie.

Trezirea cu tati:
La 8.30, cu mângâiere și șoaptă Hai, deșteptarea, că avem o grămadă de treabă, jos pijămăluțele, pune-ți șosețele și haine de școală. Vrei la baie? Nu? Perfect, lasă că mergi la școală. Ți-e foame? Daaaaa. Ce vrei de mâncare? Clătiteeeeee. Ți-am făcut un sanviș cu mortadella, îți place?
Se iese din casă la 8.45, la 8.50 deja copilul e predat organelor de învățământ și educație, la 9 tati deja e sub plăpumioară.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.