Mama este o mare consumatoare de politică. Din păcate, politica rromânească dezgustă pe oricine, aşa că a dezgustat-o şi pe ea. Şi atunci, ce să facă?

Se uită, pentru distracţie, la OTV, care a ajuns un fel de MTV din anii 80, pentru doamnele de 50+. Iar dacă noi am stat la ea câteva zile, automat am devenit specialişti în OTV:

Diana Malos s-a sinucis. Aşa au spus procurorii. Părinţii ei însă au fost de altă părere şi au apelat la televiziunea din garsonieră pentru a-l găsi pe criminal.

Ce am aflat la început despre Diana Maloş? Că e o fată minunată, un copil cuminte, dădea bună ziua la bătrâni, probabil virginală şi neatinsă de răutăţile umane.

Ce am aflat după câteva emisiuni?

Că Diana Maloş era probabil gravidă. Că schimba prietenii de pat mai des decât ciorapii. Că umbla şi cu arabi când mai rămânea fără bani, dar foarte rar. Că era perversă. Că era…blablabla

Asta mă aduce la nedumerirea mea. Ce fel de părinte tâmpit să fii încât să permiţi denigrarea propriului copil pe un post de televiziune? Atâta timp cât cei care se ocupă de aşa ceva au declarat că fata s-a sinucis, de ce îi întinezi, tu, părinte, memoria, scormonind prin tot rahatul ce se cheamă viaţa unui om, crecându-i contul din bancă unei hiene cu televiziune de garsonieră?

Unii părinţi nu-şi merită copiii.

Şi le sunt luaţi.

Foto: stirilocale