Primită de mail.

Am o problema si apelez la dumneavoastra in ideea ca impreuna vom gasi o solutie. Sunt convins ca printre cititorii dumneavoastra sunt persoane care s-au confruntat si poate au si rezolvat astfel de probleme.

Foarte pe scurt, de curand s-a mutat in bloc o familie de tigani. El e acordeonist, ea este casnica. Au doi copii minori, fete (13-14 ani). Fac foarte multa galagie si mizerie: canta la 12-1 noaptea la acordeon, manele cat cuprinde, isi lasa sacii cu gunoi menajer in fata usii, fetele lor sunt “curtate” (nu stiu daca asta e cuvantul potrivit) de alti conationali in fata blocului pana la 4 dimineata etc.

Picatura a umplut paharul astazi dimineata la ora 4 cand m-am trezit in miros de hartie arsa. Am aprins lumina in toata casa si am cercetat peste tot crezand ca a luat ceva foc. De fapt, gasca vesela de tigani adunata pe bancile din fata blocului a dat foc la un teanc de reviste Cora/Real/Carrefour iar mirosul de hartie arsa a intrat in casa pentru ca aveam ferestrele deschise.
Eu sunt un om cu foarte putin timp liber, foarte practic si pun foarte mare accent pe rezultate.

Ce ma sfatuiti sa fac? Credeti ca reclamatiile la Politie sunt o solutie? Nu as vrea sa recurg la violenta dar o voi face in ultima instanta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.