De fiecare dată când piața imobiliară se duce în cap, apar, în ziare, articole laudative, despre cât de bine merge totul și ce roz și minunat.
Mă uitam la articolul ăsta publicitar de pe profit punct ro, efectiv nici nu se mai chinuie nimeni să îl mascheze. Totul e o elegie romantică la adresa North Bucharest Investments și al minunatului său CEO, Vlad Musteață.

Și așa aflăm că ditamai agenția a încheiat, într-o lună, 67 de tranzacții imobiliare. Vă dați seama? 67 de tranzacții. Care pot fi orice, la urma urmei, dar nu intrăm în astfel de amănunte.

Mai aflăm că în orașul București, oraș de 3 milioane locuitor plus țăranii care vin după un salariu decent, s-au vândut 3100 de unități imobiliare. Vă dați seama, din nou? 3100 de apartamente vândute, must be a record or something. Ilfov a EXPLODAT (am încheiat citatul) cu 51o unități. Ilfov fiind cam cât câteva județe măricele din românia. Practic, București-Ilfov are 30% din vânzările de locuințe din românia.

Dar piața a explodat.
Încercăm și noi să ne răsfirăm puțin?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.