Warrior. Absolut excelent, unul din cele mai bune seriale de gen. Pentru cine a văzut The Man with the Iron Fists, este, cumva, în același stil. Făcut după texte scrise de Bruce Lee, prezintă luptele tong-urilor din San Francisco, din 1800+. Andrew Koji este absolut superb, un Bruce Lee cu barbă, în S3 are inclusiv vestita lovitură de aproape a lui Bruce Lee, un omagiu excelent. Și o mențiune pentru Hoon Lee și excelentul rol Chao.

Sigur, trebuie să îți placă genul, dacă cel mai bun film văzut de tine e Shawshank Redemption, nu e un serial care ți se adresează. Dar serialul e bine de tot, cap coadă. Din păcate, HBO nu l-a mai continuat, după transformarea în MAX, așa că, cel mai probabil, va rămâne cu cele 3 sezoane actuale.

În altă ordine de idei, am văzut, pe repede înainte, Marvel. Vai de capul meu, nu cred că am văzut film mai prost vreodată. O mizerie incredibilă. Cum prindeau ăia oameni cu pui de Flerkeni ținuți în mână ca pe stropitori. Cred că e timpul să ne întoarcem la făcut filme istorice, tip The Gladiator sau 300, super eroii au fost mulși complet, deja avem parte de acțiune și CGI ca pe Nikelodeon, anno domini 2001.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.