De fapt, de ce evit să merg în grup organizat cu mai mulți bloggeri, la vreun eveniment. Din mai multe motive, din care o să încerc să sintetizez câteva și nu, nu e vorba de tine, stai liniștit.

Unii bloggeri au devenit foarte aroganți.Spre deosebire de anii anteriori, când timiditatea era caracteristică bloggerilor, acum e valabilă viceversa. Aroganța este maximă, pentru că am blog trebuie să îmi dai cel mai bun loc din sală, cel mai bun loc din autobuz, cel mai bun loc la masă, cel mai în general.

Altfel ai grijă, că scriu pe blog și ți-o furi. Iar aroganța este invers proporțională cu traficul.

Unii bloggeri au inventat tot felul de ghiduri sociale despre cum ar trebui să fie abordați, despre cum ar trebui să le vorbești, despre cum ar trebui și când ar trebui să îi saluți. Astfel, oamenii din diversele categorii de comunicare care intră în contact cu bloggerii sunt crispați, pentru că nu știu cum să reacționeze în fața acestor ubermensch ai anilor 2000.

Eu nu știu cum să mă adaptez acestei multitudini de ghiduri și mă simt stingher când niște oameni încearcă să se poarte cu mine în funcție de triliardele de ghiduri publicate pe diverse mizerii numite bloguri. Prefer ca la întâlnirile mele să îmi stabilesc propriile reguli, iar oamenii care mă întâlnesc să se simtă relaxați în prezența mea.

Unii bloggeri sunt scandalagii și răi, cuvintele lor preferate sunt `de căcat`. Am avut zilele trecute o experieță traumatizantă de gen și îmi era teribil de rușine că în ochii oamenilor din fața noastră eram și eu asimilat cu acei bloggeri. Sper să nu se mai întâmple pe viitor.

Începând cu astăzi, voi încerca să fac o versiune audio pentru unul din articolele zilei, probabil articolul considerat de mine cel mai reușit, cel mai haios sau cel mai bun.
So lisn.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”27899″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.