În Constanţa, dacă te duci să depui actele lunare ale firmei, trebuie să plângi vreo 2-3 pe sub uşile alea, unde zeci de doamne bine îşi beau cafele, vând şi cumpără rochiţe şi papucei, discută ultimele tendinţe în materie de modă şi în general, orice altceva decât pentru ce sunt plătite.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în primărie şi cam peste tot. Te-ai gândi că e loc destul să dai afară cel puţin jumătate dintre ei, pentru a eficientiza munca şi a o mai rări cu cafelele şi cumpărăturile.

Greşit, tinere, greşit.
Consiliul judeţean constanţa a decis că soluţia simplă este să desfiinţeze teatrele din oraş, care sunt bugetare şi ele. Aşa că au desfiinţat pentru început Teatrul de balet Oleg Danovski. Urmează şi restul, că mai e unul singur.

Iar cafelele se beau în continuare.
Dormi liniştit, bugetarii veghează pentru tine.

20 comentarii Adaugă comentariu

 1. Cred ca Mazare abia astepta sa scape de teatre… Nu prea scoti spagi de acolo.

  0

 2. Ia uite-l pe mazare ce talentat este: www.videonews.ro/action/viewvideo/28075/Radu-Mazare-danseaza-samba/ o sa fie toata tara un carnaval….si nu o sa mai fie nevoie de pensii, salarii si alte prostii….o sa petrecem tot timpul :X

  0

 3. #3

  mazare, soia :))

  0

 4. Pai unde crezi ca-s angajati mai multi pilosi, la teatru ori la finante/ primarie/ camera de comert?!? 😉

  0

 5. Finantele, primaria si camera de comert nu au nicio legatura una cu alta – si nici cu Consiliul Judetean. Daca teatrele tin de CJ, degeaba s-ar da afara functionari publici de la primarie sau finante, ca e chestie de bugete diferite.

  0

  • #6

   sigur, iar nicusor constantinescu nici nu e prieten cu mazare si nici nu sunt toti bugetari

   0

 6. poate “Danovski” ca cuvînt îl sperie pe primarul Constanţei sau pe Băsescu. că mai ales cel din urmă luptă la greu cu ruşii 🙂

  0

 7. Voua vi se mai par senzationale stirile astea??? Adica… eu cel putin m-am obisnuit ca sa fim bataia de joc a oamenilor din conducere, deci prin urmare nu ma mai surprinde nimic!!! Dar absolut nimic!!!

  0

 8. Nu ma mira nimic aia in TIM vor sa inchida opera

  E las ca sasa tara e plina de dorei …

  0

 9. @Alex – pe langa ce a spus Arhi, ca-s toti mana in mana, bugetele alea sunt facute de cine ? Cine crezi tu ca imparte banii pe aici, prin Rio de Romania ??

  Dar, ca o chestie, nu a fost inchis tot teatru, ci doar sectiunea Opera, ramane Baletul si Orchestra.

  0

 10. Kill them all…

  0

 11. Daca a inchis doar Opera cum am citit intr-un comment mai sus, nu zic ca e nici de bine, nici de rau, pentru ca cel putin eu habar n-am habar ce canta aia/alea la opera.

  0

  • #13

   faptul ca pentru tine cultura e similara cu semintele si berea de la meci nu e prea relevant

   0

 12. #14

  Au desfiintat Teatrul Oleg Danovski:(??? Pacat! Din cate stiu e singurul corp de balet romanesc care a resit sa umple sali la Moscova…

  0

 13. #15

  domnu arhi are dreptate: bugetele pe lege, sunt diferite la primarie si consiliul judetean, cum zicea cineva, insa fisolofia de management e aceeasi, e un sistem mafiot unitar atotcuprinzator.
  e ceva “integrat”, cum se spune acum.
  eee, mazare si nicusor au futut teatrul constantean in ultimii 5-6 ani, poveste incurcata, cu reorganizari, desfiintari, procese si alte prostii.
  efectiv au distrus constanta din pucntul asta de vedere, dar problema trece neobservata, in general – un scandal infinit mai mare s-a facut cu barierele.
  si directia pentru protectia drepturilor copilului e vai de ea, copiii included.
  bai, sa va zic ceva: mazare e un cacat cu ochi, am fost in multe orase din tara (de la ramnicu valcea la alba iulia, de exemplu) si arata la fel, sau mai bine decat constanta – asfalt, floricele etc-uri.
  numai ca trombonistul asta a avut talentul si infrastructura ca se popularizeze.

  0

 14. #16

  ce te chinui cu firma in muncipiul costanta?
  mut-o intr-o localitate invecinata, daca poti rezolva cu sediul social (iti trebuie un contract de comodat), e incomparabil mai lejer cu hartiile la ghisee.

  0

  • #17

   geany, off shore is the way, eu am vorbit la timpul trecut, din experientele amare ale anilor trecuti

   0

 15. Te mai miri? Idei de eficientizare sau macar de muncit mai greu de impus, mai bine mai concediezi 2 balerini si ai facut reforma. Mi-e asa o sila.

  0

 16. tendinta e nationala..asa fac si la sibiu..reduc cultura si sportul…

  0

 17. #20

  Si inca o chestie…lasa si cainii comunitari pe strazi ca deh, nu mai sunt fonduri. Oricum de cand e mazare primar s-a dus de rapa orasul…bine…nici inainte nu era o elita dar parca nu era plin de kk de caine ca acum…tre sa faci slalom pe trotuare sau mai stiu eu ce.

  0