Am citit Poezii pentru văduve. CU sinceritate vă spun, singura carte de poezie citită de mine. Mi-a plăcut, am râs, e scurtă și haioasă, exact cum trebuie. Recomand. Cu ambele mâini.
Am văzut Assassin’s Creed. Ca mare fan al jocului, de la distanță, mi-a plăcut filmul. Foarte mult, pentru că au încercat să facă film, nu o înșiruire de acțiuni disparate. Singura chestie de reproșat este că jocul/jocurile au practic grafică mai bună decât filmul. În rest, Fassbender e foarte bun, tanti din seria Taxi la fel, Jeremy Irons la fel. De văzut, dacă îți place jocul.
Am fost și am mâncat, iarăși, coaste la Suzana’s Wings and Ribs. Foarte bune, ca de obicei. De mers. Să nu uit data viitoare să îi las tips dublu fetei care ne-a servit, pentru că am avut doar 10 lei în buzunar, iar ea a fost mai mult decât simpatică și profesionistă. Mi-a fost jenă dar, dacă cumva citește, MĂ VOI REVANȘA!
NOU
Sa ne anunti cand mai mergi la coaste, ca sa- ti aducem aminte de tips.
NOU
Publisher sarac, trebuie sa intelegem. Negustorul brasovean mai face un ban, mai inchiriaza beciul, mai bricoleaza ceva… 🙂
NOU
Pune si tu o poza cu chelnerita, sa vedem daca merita sa mergem si noi!
NOU
e frumoasa, merita
NOU
Eu am prins o gagica stil “studenta la mate-info”. Probabil ca alea misto erau arondate la petrecerea de bugetari (vezi comment mai jos).
NOU
Nu mi-a placut niciodata carnea cu os in ea, gen coastele, aripioarele etc. Mereu am preferat carnea carne, crispy strips, nuggets, snitele etc. Nu inteleg care e placerea sa vrei sa mananci cu pofta, si sa trebuiasca sa migalesti osul si sa mananci in jurul lui :))) .
NOU
costele astea sunt doar carnea de pe coaste, nu au os
NOU
O rod ei de pe os pentru tine?
NOU
Daca sunt coaste d-alea tipic americane, facute la cuptor la foc mic multe ore, se pot manca lejer si de pe os.
NOU
“costele astea sunt doar carnea de pe coaste, nu au os” – si atunci ce le face… coaste? Ideea coastei nu este sa rozi la ea si sa te manjesti pana la ceafa de sos?
Fun fact: si McRibs (remember?) aveau carne de pe coaste, doar ca tocata :))
NOU
remember, best dezamagire ever
NOU
cand mai ajungi acolo sa incerci chestia aia cu nachos si cheddar. super gustoasa. mananci 5-6 persoane lejer din ea ca aperitiv/sa_mearga_berea – pt cine bea.
NOU
*mananca 5-6.
NOU
Doar cu 10 lei in buzunar?
N-ai citit sfaturile bricolatorului? Minim 50 lei si 50 euro, daca nu chiar yeni, ca nu se stie cand pica moneda si trebuie sa supravietuiesti in jungla urbana.
NOU
stiam ca am, nu stiam ca nevasta imi platise curierul
NOU
Nevasta nu stie sa zica, bossulica, ti-am umblat in portofel :))
NOU
ahahahahahaha. unde ai vazut nevasta sa zica asta?
NOU
Eu cand platesc cu card le zic sa bata mai mult pe POS. Mai mult cu cat vreau sa las bacsis. Si se rezolca elegant 10% daca serviciile au fost ok
NOU
am incercat o data undeva si s-au uitat chioras la mine. aseara am uitat
NOU
Se uita chioras…naspa. ramane fara bacsis. Ca doar nu dam bacsis la cei care se uita urat
NOU
Și cum cârnat ajung ăia 10% la cine te-a servit? Îi dă patronul din încasări la final de lună?
NOU
Isi ia cash din incasarile de pana atunci. Eu nu stiam ca se poate si le zisesem sa imi puna o bere in plus pe nota ca nu am cash. Ei mi au propus. Acum, daca e patronul care din bacsisul angajatilor plateste vesela sparta…
NOU
Pai daca intra pe POS sunt bagi legit, tre’ impozitati and stuff.
NOU
STIRE BOMBA: Seniorul internetului a ajuns sarac lipit, nu mai are bani nici sa lase bacsis chelerului. “Mi-a fost jenă dar,…am avut doar 10 lei în buzunar.”
NOU
O noua dezvaluire incendiara primita de la Sebastian Ghita: celebrul publisher Cetin Ametcea ……….etc. 🙂
NOU
Sunt singurul care crede ca 10 lei bacsis ii mult ?
NOU
la o consumație de 200 de lei nu e
NOU
Nu e. E chiar ok. La o consumatie de 200 de lei e zgarcenie 😛
NOU
Eu cred. Ce te faci cand ai nota de 200 de euro. Lasi 20 de euro bacsis?
NOU
pai, da. tipsul e 10% din nota.
NOU
Ba… tu si cu Zuzana.. fii atent acia: am mers, si chiar am mers in urma sfatului tau (indemnat si de un coleg care te citeste). Am fost sase oameni corporatisti flamanzi.
Una la mana: era intuneric. Pe bune, aveau chiar si lumanari pe masa. Nu inteleg cum vine asta – sa nu vezi mancarea in farfurie. Coaste la lumanare?! Doi la mana: chelnerita n-a stiut deloc ce sa recomande. “Da, luati coastele casei. Da, luati sosul nostru special separat, CHIAR DACA COASTELE ALEA VIN DEJA SCALDATE IN SOSUL ALA”. (sosul e naspa, btw, pare “de la sticla”). Trei la mana: din tot meniul doar un singur fel sunt coaste. Restul este piept de porc tavalit prin “sos”. A patra la mana: portiile sunt atat de mari incat atunci cand am terminat de mancat mancarea era deja rece. Macar daca le aduceau fierbinti de la inceput, dar nu, le-a adus… calde.
…iar pe la jumatea mesei s-a intins o petrecere de bugetari in frunte cu Eugen Teodorovici. Cu hore, cu caraoche, cu tot ce vrei, numai buna sa ne stea coasta aia rece in gat.
Never.Again.
NOU
bine boss, primul roman care se plange ca i-au dat prea mult de mancare:)))))))
NOU
Ba nu, ma plang si eu. Si nu numai acolo. E meteahna la noi “sa fie mult ca sa nu fie rau” …
NOU
Te rog nu mai recomanda restaurantul asta, sunt praf la mancare, am fost pe 30 noiembrie, am comandat coaste de porc simple si era mai mult fleica (grasime de porc) si avea gust de carne veche, nu am putut sa le mancam, preturi exagerat de mari (aproape 300 lei 2 adulti + 2 copii), servirea in schimb a fost foarte buna (eram singuri in restaurant).
NOU
am uitat sa spun, am fost ca urmare a recomandarii tale acolo…
NOU
Chiar asta-seara ma gindeam la niste coaste… Aveau si rum BBQ baked beans la garnitura?
NOU
Filmul Toni Erdmann este haios plus că poți să o admiri vezi pe Ingrid Bisu în toată splendoarea.