Am citit Poezii pentru văduve. CU sinceritate vă spun, singura carte de poezie citită de mine. Mi-a plăcut, am râs, e scurtă și haioasă, exact cum trebuie. Recomand. Cu ambele mâini.

Am văzut Assassin’s Creed. Ca mare fan al jocului, de la distanță, mi-a plăcut filmul. Foarte mult, pentru că au încercat să facă film, nu o înșiruire de acțiuni disparate. Singura chestie de reproșat este că jocul/jocurile au practic grafică mai bună decât filmul. În rest, Fassbender e foarte bun, tanti din seria Taxi la fel, Jeremy Irons la fel. De văzut, dacă îți place jocul.

Am fost și am mâncat, iarăși, coaste la Suzana’s Wings and Ribs. Foarte bune, ca de obicei. De mers. Să nu uit data viitoare să îi las tips dublu fetei care ne-a servit, pentru că am avut doar 10 lei în buzunar, iar ea a fost mai mult decât simpatică și profesionistă. Mi-a fost jenă dar, dacă cumva citește, MĂ VOI REVANȘA!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.