Deci jur că eu nu auzisem de domnul Bogdan Gavrilă, până la acest post al lui Zoso, în care dezvăluia un mail trimis de dânsul. Bine, mailul era de o jenibilitate îngrijorătoare pentru nivelul de cultură al internetului rromânesc, cu amenințări cu judecata și alte prostii, pentru preluări ale emisiunilor trustului Intact de către X site-uri. Desigur, despre furturile Intact nu se aduce aminte în nici un fel.

Nu asta e problema. Mie sincer mi se rupe intens de tâmpeniile astea și chiar nu am de gând să mă amestec în ele. Plus că eu, spre deosebire de Zoso, nu am animozități cu cei de la Intact, iar pe Ciutacu îl consider prieten de online.

Dar postul de azi al domnului Gavrilă m-a făcut să râd. Adică să râd, frate. Deci după ce ești suficient de fraier încât să ți se publice emailurile pe internet și cazi clar, de-al doilea, ce faci ca să îți repari onoarea puternic șifonată, având in vedere că un internet întreg a râs de tine?

Păi îl faci pe Zoso securist.

Să cităm puțin, pentru eternitatea blogheristică:

this new generation of secret police officers think they can publish private e-mails and think they can blackmail and do justice all over the Internet.

Deci, pentru necunoscători, traducerea ar fi că această nouă generație de securiști, reprezentată desigur de Zoso, crede că poate publica emailuri personale și că poate șantaja și împărți dreptatea pe internet.

Asta o spune un tip, reprezentant al unui trust de presă, care tocmai a trimis un mail în care încerca să șantajeze site-uri destul de mari din rromânia, amenințandu-le cu procese penale, dacă nu le transmit celor de la Intact date precum veniturile site-ului, număr de vizitatori și altele. Remarcați ironia? Șantajistul strigă SANTAJ! Asta ca să nu spun Hoțul strigă Hoții.

I stand still before you and I’ll keep fighting all this new generation of secret police that intercepts correspondence and blackmails innocent people in a democratic territory. God bless Romania!

Traducerea: Stau demn în fața dumneavoastră și voi continua să lupt cu această nouă generație de securiști, care interceptează corespondență și șantajează oameni nevinovați într-o țară democrată. Dumnezeu să binecuvânteze rromânia.

Las la o parte jenibilitatea de la sfârșit, americanizarea forțată, absolut de rahat și revin la partea 1.

Șantajează oameni nevinovați? Intact fură de pe bloguri și de pe internet aproape zilnic. Pe posturile voastre de televiziune apar zilnic filme, postate de noi, iar voi citați ca sursă Youtube. Jurnalul Național a publicat articole de pe bloguri, justificându-se că au fost trimise de anonimi. Și tot așa, zilnic.

Oameni nevinovați? Virginalilor, unde sunteți nevinovați?
În urechi?

PS: Sebi îmi aduce aminte de ceva. Domnu` Gavrilă, dumneavostră sunteți pe statul de plată al unui securist dovedit. Cum puteți să ridicați capul din pământul imund în care sunteți și să strigați SECURIȘTII?!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)