olivia-steer-criminala

Am văzut aseară ultimul X-Men, în sfârșit. Destul de slăbuț, dacă e să mă întrebați pe mine, cam tras de păr și ușor labil, fără un scenariu puternic. Legătura dintre film și Olivia Steer este că Magneto, după ce i-au ucis polițiștii familia, a intrat în killing spree și a început să omoare în stânga și-n dreapta.

Am o teorie interesantă legată de boala psihică de care suferă Olivia Steer. După cum știți, soră-sa a murit de cancer la o vârstă mică și de atunci, Olivia pur și simplu a înnebunit. Problema e că acum Olivia Steer vrea să se răzbune pe lumea din jurul ei, care a supraviețuit soră-sii și împrăștie toate gunoaiele acelea din mintea ei nebună, pentru a omorî cât mai mulți oameni.

Serios, gândiți-vă, femeia atacă exact acolo unde știința a cucerit cel mai mult în materie de prevenție. Vaccinuri și cancer. Sfaturile ei minunate păcălesc sute de retardate, care o văd drept far călăuzitor, înainte de a muri ca proastele de boli ușor vindecabile și prevenibile.

idioata-romanca

Bravo, curajul vacii cu cabină de a îndemna proastele să moară de cancer o inspiră enorm. Bravo Nicoleto, bine că te-ai inspirat, să sperăm că vei crăpa înainte de a te reproduce. Enorm.

Și da, nebuna internetului a revenit cu sfaturi împotriva mamografiei, care, zice ea, creează cancere false.

nebuna-internetului-olivia-steer

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.