olivia-steer-criminala

Am văzut aseară ultimul X-Men, în sfârșit. Destul de slăbuț, dacă e să mă întrebați pe mine, cam tras de păr și ușor labil, fără un scenariu puternic. Legătura dintre film și Olivia Steer este că Magneto, după ce i-au ucis polițiștii familia, a intrat în killing spree și a început să omoare în stânga și-n dreapta.

Am o teorie interesantă legată de boala psihică de care suferă Olivia Steer. După cum știți, soră-sa a murit de cancer la o vârstă mică și de atunci, Olivia pur și simplu a înnebunit. Problema e că acum Olivia Steer vrea să se răzbune pe lumea din jurul ei, care a supraviețuit soră-sii și împrăștie toate gunoaiele acelea din mintea ei nebună, pentru a omorî cât mai mulți oameni.

Serios, gândiți-vă, femeia atacă exact acolo unde știința a cucerit cel mai mult în materie de prevenție. Vaccinuri și cancer. Sfaturile ei minunate păcălesc sute de retardate, care o văd drept far călăuzitor, înainte de a muri ca proastele de boli ușor vindecabile și prevenibile.

idioata-romanca

Bravo, curajul vacii cu cabină de a îndemna proastele să moară de cancer o inspiră enorm. Bravo Nicoleto, bine că te-ai inspirat, să sperăm că vei crăpa înainte de a te reproduce. Enorm.

Și da, nebuna internetului a revenit cu sfaturi împotriva mamografiei, care, zice ea, creează cancere false.

nebuna-internetului-olivia-steer