Poate ați observat că nu prea am făcut nimic de genul Ajutați-l pe cutare, la sfârșitul anului trecut. După atâția ani în domeniu, am ajuns să mă sastisesc profund de tot ce înseamnă finalul de an în domeniu. Toată lumea e mai bună, mai curată, mai dumnezeu, mai sfânta treime, mai darnică și altele, încât ți se fac dendritele scrum, gândindu-te la ce scârbe sunt respectivii oamenii în restul timpului.

Aici e o poveste tristă. Pentru mine, trist e că e vorba, în primul rând, de copii care suferă. Urăsc să văd și să aud despre asta.
Așa că vom face acea chestie pe care o fac când e vorba de asemenea cazuri.

Pentru cei ce ii ajuta pe acești copii și vor asta, le ofer un loc, timp de o lună, într-un blogroll separat. Nu trebuie decât să doneze minim 50 de lei, în contul de paypal
De la 100 de euro în sus, până la 500 de euro, vor avea un banner 125×125 timp de o lună. Iar de la 500 în sus, bannerul din header, tot așa, timp de o lună.

Loc în blogroll vor primi și cei ce îmi pot arăta că au fost la sediul publicației Ziar de Cluj, de pe strada Cardinal Iuliu Hossu, numărul 63, apartament 8, de luni până vineri între orele 10 și 17, începând cu săptămâna viitoare.

Later edit: www.ziardecluj.ro/reporter-ziar-de-cluj-amenintat-cu-moartea

Beton. E ultima data cand ma implic in asa ceva.