Eu am un prieten, să-i spunem Lulă. Şi prietenul meu Lulă avea o prietenă, Lulica.
Lulica, în timp ce era cu Lulă, mai era cu încă vreo 3 Lululoi adiacenţi, pentru satisfacerea nevoilor imediate.

Normal, Lulă habar nu avea de chestiile astea, până când într-o dimineaţă, ducându-se la Lulica acasă mai devreme decât era stabilit, a găsit acolo un tip relativ în chiloţi, iar pe Lulica relativ în păsărica goală.

Aţi crede că s-au despărţit, nu?
Negativ pe toată linia. Lulica i-a explicat lui Lulă că el e de vină, pentru că o neglijează. Că se văd rar şi că au o viaţă sexuală searbădă, iar ea e femeie tânără, cu nevoi. Dar el să fie sigur că ea îl iubeşte enorm şi a suferit la fel de tare ca şi el când a făcut lucrurile alea.

Iar el a crezut-o şi s-a conformat. A început să îşi ia libere mai des de la muncă, să o poată vedea. Încerca să facă sex în fiecare zi, iar dacă nu îi ieşea, apela la Viagra, deşi avea vreo 25 de ani. Şi tot aşa circa 2 luni a continuat-o cu libere şi învoiri, până l-au dat afară, pentru că nu mai era performant.

Acum Lulă lucreză la o pompă de benzină, alimentator. E fericit, e liniştit, nu are probleme, iar când vrea sex, se duce la târfe.
Lulica l-a părăsit la 2 zile după ce l-au dat afară. Ea nu acceptă bărbaţi de asemenea factură în viaţa ei.

Morala?
Toate femeile e….nimfomane. Cumpără un vibrator, cine ştie când va fi util.

LE:Formularea „Femeile e” in loc de „femeile sunt” e un artificiu literar. Asta o spun pentru glumeţii zilnici, dornici de corectură.