Eu am un prieten, să-i spunem Lulă. Şi prietenul meu Lulă avea o prietenă, Lulica.
Lulica, în timp ce era cu Lulă, mai era cu încă vreo 3 Lululoi adiacenţi, pentru satisfacerea nevoilor imediate.

Normal, Lulă habar nu avea de chestiile astea, până când într-o dimineaţă, ducându-se la Lulica acasă mai devreme decât era stabilit, a găsit acolo un tip relativ în chiloţi, iar pe Lulica relativ în păsărica goală.

Aţi crede că s-au despărţit, nu?
Negativ pe toată linia. Lulica i-a explicat lui Lulă că el e de vină, pentru că o neglijează. Că se văd rar şi că au o viaţă sexuală searbădă, iar ea e femeie tânără, cu nevoi. Dar el să fie sigur că ea îl iubeşte enorm şi a suferit la fel de tare ca şi el când a făcut lucrurile alea.

Iar el a crezut-o şi s-a conformat. A început să îşi ia libere mai des de la muncă, să o poată vedea. Încerca să facă sex în fiecare zi, iar dacă nu îi ieşea, apela la Viagra, deşi avea vreo 25 de ani. Şi tot aşa circa 2 luni a continuat-o cu libere şi învoiri, până l-au dat afară, pentru că nu mai era performant.

Acum Lulă lucreză la o pompă de benzină, alimentator. E fericit, e liniştit, nu are probleme, iar când vrea sex, se duce la târfe.
Lulica l-a părăsit la 2 zile după ce l-au dat afară. Ea nu acceptă bărbaţi de asemenea factură în viaţa ei.

Morala?
Toate femeile e….nimfomane. Cumpără un vibrator, cine ştie când va fi util.

LE:Formularea “Femeile e” in loc de “femeile sunt” e un artificiu literar. Asta o spun pentru glumeţii zilnici, dornici de corectură.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.