Citeam un articol ușor tâmp de pe Digi, despre cum cad fetele și femeile tinere în capcana iubitului gelos, metode de racolare a tinerelor pentru prostituție mai mult sau mai puțin forțată.

Am observat ceva la majoritatea oamenilor din jurul meu care sunt părinți de fete. Toți au tâmpenia aia cu Îmi iau armă, o trimit la mănăstire, fac instrucție cu ei, desigur, nerealizând că, de fapt, se înhamă la sarcina de a-i oferi, unui tip complet necunoscut, ca dar, virginitatea fiică-si, pe motivul că așa e bine. Am observat asta inclusiv în anturajul meu, în care există femei care șușotesc cu fiica mea chestii gen Să nu afle taică-tu, că se supără rău de tot.

Oamenilor, nu fiți proști.
Fiți prietenii copiilor voștri. Mamă sau tată, este irelevant. Fiți pentru ei prieten și refugiu, nu prostul care nu trebuie să știe nimic și de care se ferește, pentru că altfel se supără. Fiți tatăl sau părintele la care copilul vostru se va gândi ca ultima salvare, refugiul complet, locul în care ajunge, închide ușa și e safe, nu fiți prostul român, care trăiește pentru gura lumii.

Pentru că, atunci când sunteți proști în felul acesta, vă puteți pierde copilul. Da, se poate întâmpla orice. Copiii cresc și se transformă în adulți. Așa cum voi erați niște saci de hormoni, așa vor fi și ei și, vreți sau nu, vor avea mintea invadată de nevoia sexuală și vor face sex, fie că vreți voi sau nu. Depinde de voi dacă asta va fi o rușine pentru ei în fața voastră sau va fi doar un curs normal al vieții și veți fi sfătuitorul și sprijinul de care au nevoie.

Da, copilul vostru nu e perfect. Deși aveți impresia că e genial și că perlele sale sunt incredibile, e doar un om normal. Acel om normal va face greșeli, va întâlni oamenii greșiți, va trimite poze goală unora poate, va face sex cu alți oameni greșiți, poate. Poate va rămâne gravidă și, de frica și rușine ca nu cumva să afle tata, va merge să facă avort într-un colț de hambar. Poate că va fi violată în club, așa cum se întâmplă de extrem de multe ori în românia și nimeni nu va afla, pentru că îi va fi frică să nu afle părinții.

Și așa, un om se va distruge, treptat, din cauză că pe voi nu v-a dus mintea să realizați că trebuie să fiți prieten copilului, nu stăpân rudimentar. Vorbiți cu copiii voștri, arătați-le că sunt pe același nivel cu voi, eliminați din viața lor babele stupide care îi amenință cu tata dacă fac prostii, nu lăsați să li se înscrie pe drive genocidul meltenistic care caracterizează tradiția milenară a acestul minunat popor vechi, de 100 de ani.

Faptul că sunteți prietenii copiilor voștri nu diminuează responsabilitatea și obligația de a fi părinte ci, dimpotrivă, o îmbunătățește și o transformă într-o experiență comună și într-un drum comun alături de cel mai drag om din viața voastră.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.