idioti rasfatati

Anchetă a poliţiei la o şcoală din Iaşi, unde un elev de 12 ani refuză să mai vină la ore după ce a fost bătut de director. Este un elev problemă, care l-a înjurat pe profesorul de sport, explică dascălul. Părinţii băiatului nu vor să audă nicio scuză şi se pregătesc să îşi mute fiul la altă şcoală.

Învățământul ăsta de tip socialist în care ne scăldăm, ne împinge societatea spre demență.
Ok, nu sunt de acord cu bătaia în școală. Nu îmi place ca profesorul să îmi ia copilul la șuturi, pentru că nu e el capabil de a fi profesor.

Dar. Și aici e un mare DAR.
Profesorii nu au nici o apărare împotriva elevilor violenți, recalcitranți. Cum te aperi împotriva unui elev căruia nu îi pasă de dat afară, notă mică, notă scăzută la purtare sau alte metode clasice de liniștire? Ce faci, atâta timp cât tu ești obligat, ca profesor, să îl ții la ore? Cum faci, când inspectoratul îți interzice să îla dai afară/lași repetent/exmatriculat, pentru că așa e legea și așa se cere de sus?

Nu faci în nici un fel, că nu ai ce face. Și ori te distrugi, văzând cum orice autoritate îți este erodată de un dumbass de ăsta educat de bunici și răsfățat de părinți în weekend, ori explodezi…și urmarea va fi, cu siguranță, excluderea din învățământ.

Sunt anti bătaie, nu consider că așa poți educa un copil.
Dar sunt convins că, dacă copilul meu și-ar înjura profesorul, l-aș duce numai cu șuturi în fund până la școală și înapoi. De câteva ori. De față cu profesorul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.