retards-online

Mai ține minte superbele versuri de la Holograf, cele cu Nu e ușor, nu e nici greeehheheheheu? Pentru că ele m-au inspirat în scrierea acestor rânduri.

Mă gândeam că, în onlineul românesc, corectitudinea politică a depășit orice limite stupide de prin state. (în paranteză fie spus, citiți ce fac EXACT ACUM americanii cu pieile roșii care protestează, ghinion, că le sunt încălcate, IARĂȘI, terenurile. Adică e ok, suntem corecți, iar mândrul om roșu e reprezentativ pentru noi, dar până încearcă să se opună rasei superioare. Atunci avem o problemă și punem câinii pe ei. Ați citit corect, da, CÂINII.

Așa. Revenind.
Ați observat că, în online, e de prost gust să te aperi? Ce credeți voi că se întâmplă în selectele cercuri de internet, în clipa în care unul din milioanele de retardați cu acces la internet, gen mirciulică, vine și începe să defecheze masiv în comentariile de pe situl tău sau pe contul de facebook? Te-ai aștepta ca toată lumea să îți ia partea, fiind tu o victimă și să îi toarne în cap mizerabilului tot butoiul de borhot posibil, nu? Ochi pentru ochi.

Ei bine, nu.
Dacă cineva te înjură pe internet iar tu, fraierul, îi răspunzi cu aceeași monedă, toți prietenii tăi te vor renega scârbiți. Vai, ce jenant, cum să te cobori la nivelul acela? Îmi pare rău că te-am cunoscut, nu se face așa ceva, ești un bully, acest limbaj nu își are loc pe internet. Repet, tu nu ai făcut nimic altceva decât să răspunzi unui retard, cu aceeași monedă. Părerea generală despre retard? Nu contează, de la el nu am pretenții, dar tu cum să te cobori în halul acesta?

Practic, nu ai cum să câștigi, pentru că ești condamnat, din start, tocmai de cei care ar trebui să te sprijine. Și astfel ura, mizeria, gunoiul, toate proliferează putrid și cu exhalații mortuare, pentru că toată lumea s-a învățat să se uite în altă parte și să ascundă gunoiul sub preș.

Odată cu această “corectitudine” s-a instaurat, practic, obligația la lașitate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.