Acum mulți ani, lucram pentru o firmă de IT, întindeam cabluri și alte prostii de astea care fac rețele de calculatoare. Era o firmă mică, de apartament, la propriu apartament, ocupa un apartament mare pe Brezoianu, iar cel mai interesant lucru la ea era contabila, de care îmi plăcea în cel mai mare secret, pentru că era măritată. Și cancer survivor, dar asta o făcea doar mai de admirat.

Anyway.
Unuia din cei doi owneri i-a născut nevasta o fetiță. Fericire maximă, toată lumea în delir, whiskeane și cola turnate în cap (nu râdeți, prin anii 2000 erau uber scumpe, și una, și alta), bravo bă, alea.

După care, seara, au adus o gașcă de prostituate. Nu, serios, e 100% adevărat și, din cei ce citesc aici, există o mână de oameni care pot confirma. Tipul a sărbătorit nașterea fiicei sale dând la buci, toată noaptea, unui grup de tipe. Și nu doar el, că doar a făcut cinste la toată firma. Oameni cu familii și copii acasă, care afirmă răspicat că își iubesc soțiile, familia și că nu se amestecă una cu cealaltă.

Altă dată, mă împrietenesc cu un tip din online. Băiat fin, tot ce trebuie, căsătorit cu o tipă foarte frumoasă și inteligentă. Într-o dimineață, ieșim la cafea, discutăm despre diverse, chiar ne simțeam foarte bine împreună, o chimie foarte bună. După care mă invită seara la el, la un joc de poker, unde o să vină și niște fete, să ne mai relaxăm și noi. Iar la afirmația mea că nu îmi înșel femeia, am primit o exclamație de uimire. Păi sunt târfe, nu o înșeli!

Serios, am eu o problemă și nu înțeleg cum vine chestia asta cu înșelatul? Adică, dacă să mergi la curve nu e înșelat, înseamnă că ați accepta și reciproca din partea femeilor voastre?

Chiar sunt curios.