Sunt de acord că vameşii trebuie să ia şpagă, în rromânia. E în firea lucrurilor. Adică e clar, vameş sărac e pleonasm în dicţionarul limbii rromâne. Doar la noi s-a inventat bancul cu vameşii şi mercedes benzul (ăla în care ziceau că mercedes e totuşi prea scumpă şi pentru ei. Firma. )

Dar cum fratele meu să ceri şpagă de la stafful lui AC/DC? Cât de tâmpit şi gorobete inept să fii încât să faci asta?
Adică tu, ca vameş bătut în cap, chiar nu te aştepţi că ăia, care sunt obişnuiţi să li se facă temenele oriunde în lumea asta, să reacţioneze când tu ceri 50 de euro de maşină ieşită din ţară? De fapt, îmi şi închipui un raţionament în capetele blegi ale ălora:

– AC/DC… aha!!! ăstia cară curent. Băgaţi copii, băgaţi, că aveţi de unde!

Deci de-abia aştept prima vizită a lui Obama în rromânia, când vameşul o să tragă avionul pe dreapta şi o să îi scuipe printre dinţi:

– Şefu, dar rovigneta pe anul trecut unde e? Nu e? Păcat. Bagă imediat 50 de dolari înmulţit cu unu virgulă şase, futuţi anafura ta de negru, că voi încă nu aţi trecut la euro, vreţi să ne luaţi pâinea de la gură.

Dar noi în continuare o să credem şi o să spunem tuturor că poporul rromân e prietenos şi iubitor şi şi-ar da şi cămaşa de pe el să te ajute.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.