Știți cum am realizat eu de la cea mai fragedă vârstă că politica e o curvă? The hard way, ca să zic așa.
Era undeva prin anii 1990, unul din primele mitinguri FSN împotriva PNȚ, care PNT nu mai țin minte dacă își adăugaseră creștin și democrat în coadă sau nu. Cert e că tovarășul Ilici, actualmente Iliescu, convocase un mare miting uman undeva pe la Academia Militară.

Întâmplător, eram în zonă, împreună cu mama mea și frații mei, mult mai mici. Ca idee, eu aveam vreo 16 ani, iar frații mei undeva la 9-10 ani. Am auzit de miting, hai și noi, să vedem cum e, că doar e libertate, e democrație, vecinul de la 8 a murit împușcat de teroriști necunoscuți ca noi să putem să mergem la miting.

Bun, zis și făcut, hai la miting. Erau vremurile cu mitinguri de zeci de mii de oameni, nu ce era prin Piața Universității acum o lună. Lume de pe lume stătea și îl asculta pe bolșevicul șef numit Ion Iliescu cum explica despre cât de nașpa sunt țărăniștii și cât de mult rău au adus țării în trecut și cum practic am fost ocupați de ruși tocmai datorită țărăniștilor, Maniu, Brătianu, alea.

În fine, eu personal nu înțelegeam mare lucru, politica nu era punctul meu forte, era funny să îi aud pe ăia cum urlă la megafoane Coposu roade osu` și alte strigături tradiționale rromânești.
Când deodată, în dreptul nostru, au oprit niște dubițe albe, din care au coborât niște tineri bine hrăniți și bine făcuți, care aveau ca unică bijuterie, niște lanțuri înfășurate pe mâini.

Era comitetul de reacție rapidă PNȚ. Care a coborât din mașini și fără alte introduceri, au început să dea cu lanțurile în cei adunați la miting. Nu e de râs, oamenii nu glumeau, am pe spate cicatrice de lanț, când m-am întors și mi-am luat frații în brațe, să îi protejez de animale. Mama țipa la ei, și-a luat și ea un lanț peste picioare și sfatul pleacă fă în gâtu mă-tii, că te terminăm și pe tine și pe plozi. Am scăpat cu fuga, cu cicatrici și sperieturi și am înțeles încă de atunci 22 de ani ceea ce era de înțeles.

Dacă votezi, dacă te implici în politică, ești cel mai imbecil fraier care a poposit pe suprafața terei. Nu faci decât să dai satisfacție celei mai mari mafii din lume, mai mare chiar și decât mafia farma.
Trăiește, fă bani, fentează statul cât poți de mult. Și el face la fel cu tine.
Restul de baliverne sunt pentru fraieri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)