Mă uitam la fii-miu, ce fericit e că i-am luat Playstation Plus varianta premium, cea care îi dă acces la Playstation Plus Classic catalogue. L-am întrebat, înainte, dacă ar fi interesat, spunându-i că na, fiind jocuri vechi, poate nu e atras. Răspunsul a fost ceva de genul Dar cum, tati, să nu vreau, aș da orice să pot să mă joc ce e acolo, visez la ele de când l-au anunțat.

Când eram puștiulică și apăruseră consolele alea cu casete, în afară de Mario, am cumpărat cred că zeci de casete de alea, atras de pozele de pe ele, niște desene mișto, cu bătăi, mașini, gagici sexy, chestii de astea. După care, ajungeam acasă, le înfigeam în consolă, grafică de 8 biți, cu niște liniuțe care făceau chestii.

Cât mi-am dorit să avanseze tehnica și să prind și eu momentele în care există jocuri realiste de genul acesta, în care să vezi oameni în mod real, mașini, nu glumițele alea. Bine, tehnica a avansat, eu mă joc Fishing Planet, că e și pe Playstation, dar nu prea mai joc decât ce titluri noi apar, de curiozitate, să văd pe unde mai suntem.

În schimb, copiii sunt leșinați după jocurile vechi și bagă Minecraft cu pătrățele 4K care imită pixelii.
Cine să mai înțeleagă…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.