De obicei nu mă bag în domeniul prostituatelor de instagram/tiktok, ăsta e domeniul lui Vali, dar am râs cu prea multă poftă la chestia asta.
Bianca Neculai, aka Bia Khalifa, fă.

După ce colegii noștri din cadrul Aeroportului Otopeni au rugat pe prietenul unei ”vedete” să stea în mod civilizat la controlul de frontieră și să nu se bage în fața altor pasageri, aceasta a adresat injurii acestora după ce i-au verificat documentul de călătorie.
În momentul în care polițiștii de frontieră au vrut să o conducă în linia a doua de control pentru sancționarea contravențională, aceasta a devenit agresivă, lovindu-l cu piciorul pe unul dintre colegi, fapt pentru care a fost încătușată și condusă la camera de control de pe sensul intrare în țară.
Aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 4000 lei pentru ”săvârșirea fără drept a oricărui act de violență fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, sancțiune prevăzută de Codul Aerian.
Într-un delir continuu, atât pe timpul completării procesului verbal de sancționare, când a continuat să aducă injurii colegilor, folosind cuvinte obscene, cât și în imaginile video postate ulterior pe unele rețele de socializare, aceasta practic își imaginează că a fost ”pipăită, aruncată pe jos, jignită și bătută”. Colegii noștri au folosit dispozitivele body-cam din dotare în toată această perioadă, astfel că aceste halucinații ale ”vedetei” nu au niciun fundament.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.