alina gorghiu

Cătălin Predoiu, actual candidat al PNL la Primăria Capitalei, spune că încă nu a donat pentru „Cuminţenia Pământului”, dar că o va face. În privinţa Catedralei Mântuirii, el a subliniat că e un proiect bun pentru Bucureşti, care oricum e realizat 80%. Predoiu şi-a exprimat însă rezervele privind proiectul Marii Moschei.

aici

Și nu este ceva singular. Amintiți-vă că Orban, când era încă candidat, avea fix același discurs. Își exprimă rezervele, minoritățile care este ele tratate coerent și conform. Practic, minoritățile de altă religie, în opinia PNL, nu au dreptul la monumente mari, cum are dreptul biserică ortodoxă, lucru ce reiese extrem de clar din discursul candidaților săi.

E atât de străveziu și atât de jenant apelul la categoria retardată de votanți, încât îți vine scârbă. Acum de-abia puteți vedea cum vă tratează politicienii, ca public 30-45, venituri medii și putere de cumpărare. Nu existați, sunteți un zero barat. Discursul lor este pentru asistații sociali care pun cruci pe terenul moscheii și pentru pensionarii care îl votează pe piedone la sector.

Atât.
În rest, dispreț pentru om, bunul simț și orice altceva. Minoritarii să zică mersi că îi tratăm conform legilor UE. Oameni care sunt pe pământurile astea de sute de ani, probabil cu mult dinaintea gunoaielor ce îl au pe predoiu drept urmaș, au devenit brusc minoritari tolerați.