Se dă concursul organizat de Ronewmedia ȘI pe blogul subsemnatului, concurs al cărui regulament spune foarte clar

3.3. Pentru a putea participa la Promotie, Participantii trebuie sa aiba bloguri active, care au o
vechime de minim 3 luni la data intrarii in Promotie si au o medie de 1 articol publicat pe
saptamana in ultimele 3 luni.

Concursul Ronewmedia a fost câștigat de Gabriel Ursan, care are primul articol de pe blog scris pe 7 aprilie 2012. Probabil justificarea ar fi ca domeniul este cumparat din 2009, dar asta in nici un caz nu cadreaza cu descrierea BLOGURI ACTIVE, CARE AU O VECHIME DE MINIM 3 LUNI, nu DOMENII cumpărate de cel puțin 3 luni.

La ora actuală, domnul Dragoș Stanca, organizatorul campaniei, nu a binevoit să răspundă la întrebarea adresată dânsului pe twitter.
Și așa alimentăm tot timpul teoriile cu concursuri vândute și alte prostii, pentru că nu suntem în stare să respectăm propriile regulamente.

Later edit: A se înțelege că nu pun la îndoială calitatea articolelor lui Gabrie Ursan, ci doar nerespectarea propriilor regulamente. Și sincer, m-ar durea fix în cot, dacă nu aș fi fost implicat în campanie, practic girând chestia asta în fața cititorilor mei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.