Pentru cei mai noi dintre voi, acum câțiva ani am decis să nu îmi mai calce piciorul în restaurantele La Mama. Totuși astăzi, după 2 ani, am decis să intru din nou în chiar același restaurant care a dus la toată discuția în care a fost antrenat inclusiv Cătălin Mahu, the big kahuna de acolo. Până acum am evitat, din motive de stricnină-n ciorbă :mrgreen:

Cum a fost în seara asta?
Am intrat, am fost conduși la masă, într-un minut ne-a fost adus un scaun de bebic, în alte 5 consultasem meniul și ne fusese adus primul fel. Masa a fost debarasată de vreo 3 ori, iar ospătarul, Adriana Babau, s-a comportat exemplar, cu mult peste ce întâlnești în mod normal în restaurante. Dealtfel, s-a speriat când i-am cerut numele, crezând că a făcut ceva rău.

Așa că, după observațiile mele, La Mama a evoluat și a devenit mai bun. Ce a fost foarte interesant. Au micșorat meniul, nu mai fac câte în lună și în stele, dar le fac foarte bune și, ca o urmare, foarte rapid.

Cătălin Mahu, ai legătura.
PS: Nu, nu e post plătit, trebuie să mai scriem și de lucrurile care ne plac.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.