1424179114

#bestiade130decai funcționează pe motorină. Lucru care o face o bestie de numa numa, sfârlează cu fofează pe șoselele patriei. (btw, sfarleaza cu fofeaza e o carte foarte mișto, pentru copiii voștri sau pentru copilul din voi).

Problema e că nu eram decis ce motorină să îi pun. În pofida faptului că eu boicotez Petromul, în ultima perioadă găsisem un petrom ieftin și puneam de acolo, la urma urmei, au și buzunarele mele un fund.

Doar că, de vreo 2 săptămâni, ceva nu mai era în regulă cu bestia. O simțeam grea, simțeam că nu mai zvâcnește la simpla ciupire a pedalei, motorul urla când o acceleram în depășiri. Și simțeam așa, o durere fizică. Oare să îmi fi vândut dubiosul de la care am cumpărat-o, o mașină defectă, împănată cu duralube?

Și atunci, am zis să încerc din nou efixul de la Rompetrol. Da, e mai scumpă, ba chiar scumpă bine, dar renta un test. Iar testul a fost extrem de concludent. După ce a dispărut din instalație motorina de la petrom, bestia e din nou fâșneață și rapidă, spaima șoselelor.

Cam asta e. Nu știu cum e pentru alții, dar pentru mine, motorina de la Rompetrol e cea mai bună…
Alte impresii?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.