Discutam odată cu un prieten, despre profilul comentatorului rromân de bloguri. Cel care ŞTIE  tot, cel care te contrazice întotdeauna şi, dacă îndrăzneşti să nu îţi schimbi părerea, te-a şi trecut în categoria inculţi, agramaţi şi de nebăgat în seamă.

Ieri, citind la Vick pe blog unele comentarii, mi-am adus aminte iarăşi de asta. Bine, acolo nu sunt în acelaşi mod ca la mine, dar ideea rămâne.

Vick e dealer de 7 ani. Adică de 7 ani toceşte postavul cazinourilor, împărţind milioane de dolari între bănci şi jucători. Le-a luat banii unora din cele mai proeminente figuri din cazinourile rromâneşti. Deci, părerea lui are o oarecare greutate.

Dar nu în faţa unui experimentat comentator. La afirmaţia lui Vick:

”TRUCURI” nu prea exista, va puteti imbunatati sansele jucand constant, avand o strategie clara si nu in ultimul rand, neconsumand alcool in exces la masa de joc.

Automat au apărut şi specialiştii:

Trucuri” nu exista, dar exista matematica. :)
www.fatetek.net/lessons/lesson38.shtml

Am incercat la aia cu ruleta si merge (doar ca trebuie sa ai o suma destul de mare si trebuie sa joci de o gramada de ori).

 

singura solutie de a-ti imbunatati sansele e sa joci la procentaj. adica sa iei decizia care iti ofera cele mai mari sanse matematice de castig. la unele jocuri se poate, la altele nu.

Îmi permit să spun că poker-ul, în special hold’em, nu ţine de noroc.

 

Adică frate, mă-nţelegi, am fost de 2 ori la ruletă în Vitan Mall şi sunt specialist. Plus că am câştigat şi 20 de lei şi am citit şi o carte. Iar rezultatul e clar.  Ruleta merge păcălită, pokerul e la deştul mic al oricui. Nu am încă suma, dar când o să o am, o să rup.

Întotdeauna m-am întrebat. De unde vine autosuficienţa asta? De ce trebuie  ÎNTOTDEAUNA  să ne dăm specialişti în orice?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.