Ieri am avut o discuţie funny cu un tip care insista că noi, blog 2.0, avem ceva cu anumiţi oameni din online şi am realizat că e extrem de posibil ca situaţia să fie percepută de asemenea natură de toată lumea.

Aş vrea să fie clar. Faptul că marea majoritate a oamenilor de bun simţ critică spamul e una. Că zoso se înjură cu Gămulescu sau Gusti Roman sau mai ştiu eu cine, e cu totul alta.

Eu personal nu îi cunosc pe cei mai sus menţionaţi, nu am vorbit niciodată cu ei, habar nu am ce prestează şi cu ce mână mănâncă. Aşa că niciodată nu aş avea cum sau de ce să îi înjur. Da, pot să le critic eventualele ‘realizări’, aşa cum am criticat marile ‘realizări’ ale lui Stanca de la Realitatea. Sau hoţiile de la Hoţnews. Dar chestii personale? C’mon…

Singurul pe care l-am înjurat a fost cretinul ăla de Bogdan Gavrilă de la Intact, care s-a apucat să îşi creeze bloguri pe wordpress, bloguri în care îl injura pe zoso şi adiacent pe mine. Dar mi-a trecut relativ repede, am discutat cu persoane din Intact care mi-au confirmat că tipul e pur şi simplu idiot şi nu ai de ce să îţi pierzi vremea cu el.

Aşa că, vă rog frumos, nu mai amestecaţi borcanele.
Războaiele mele nu sunt ale tuturor şi reciproca.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.