Ca oameni, ca fiinţe, nu ca fiinţe cu capacităţi cognitive, ci doar fiinţe, animale pure, nu avem nimic mai de preţ decât puii noştri. Copiii. Cei ce ne duc mai departe genomul, cei ce ne desfată zilele grele, cei ce ne descreţesc frunţile doar cu un zâmbet sau un pupic dat pe furiş.

Nu cred că doar eu simt asta. Sunt sigur că e înscris în codul genetic al tuturor, exceptând bolnavii psihici cu tendinţe deviaţioniste. Toţi oamenii îşi iubesc copiii şi toţi, fără excepţie, ar muri pentru ei fără să clipească.

Şi atunci, mă întreb eu, tipii de la laboratoarele chimice şi de la companiile farmaceutice, au ADN-ul şters? Sunt sterilizaţi de la naştere? Le sunt şterse sentimentele din creier?
Pentru că altfel nu înţeleg.

Acum ceva timp, am aflat de efectul nociv al Methylparabenului. Este că acum auziţi prima oară de el? Se utilizează în industria parfumurilor. Iar prin extensie, ABSOLUT TOATE şerveţelele umede pentru bebeluşi îl au în compoziţie. Pentru că miroase frumos şi împiedică bacteriile să facă nu ştiu ce. Doar că substanţa respectivă cauzează alergii şi este complet toxic pentru organism, fiind absorbit de piele în totalitate. Urmarea sunt clasicele cancere, adolescenţe precoce, sâni la fetiţe de 5 ani şi alte bunătăţi subtile.

Astăzi aflu cu stupefacţie, că în compoziţia biberoanelor de copii intră şi bisfenol A, substanţă chimică ce provoacă tumori, reacţii ale sistemului imunitar şi în final, moartea.
Ok, eu folosesc pentru copilul meu biberoane avent, pe care scrie maaare şi clar că nu conţin bisfenol a. Dar restul oamenilor, care nu îşi permit să dea 50 de lei pe un biberon, ce vină au? De ce copiii lor sunt obligaţi să se supună la tratament pro cancer?

Dar copiii cercetătorilor ălora care descoperă toate substanţele alea mirifice, nu folosesc toate aceste chimicale? Pentru că e clar că la un moment dat, dacă te numeşti Oppenheimer, familia ta va avea şansa de a simţi radiaţia nucleară pe propria piele.

Pot înţelege să vinzi oamenilor mizerii. Eşti matur, major, răspunzi de acţiunile tale. Dar copiii? Copiii ce vină au?

Merită tranzacţia bani contra copii?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.