Dacă tot am tac și sunt un zeu, am decis să caut și săli de biliard mai aproape de casă, pentru că IDM e foarte departe de mine, iar la TAC nu ma mai duc. Și bine am făcut.

Azi am găsit o chestie foarte mișto, despre care nu o să vă spun, pentru că e foarte mișto și nu vreau să se aglomereze și să nu mai devină mișto. Am fost, am jucat, e drăguț. Adresa o dau doar prietenilor, în privat.

Am mai aflat că ar mai fi un club, sus pe Titan. Habar nu aveam și nici referințe nu prea găsesc. Un alt club, Mercury, care cică ar fi pe Vergului 59. Noi am fost acolo și e intrarea într-o sală de forță, kempo, karate și alte chestii de gen, nimic club de biliard.

Așa că, dacă mai știți chestii care să fie spălățele, altceva decât 4 mese în spatele unui bar, sunteți bineveniți să facem un compendiu. De preferat, cu prețuri mari, pentru că între 20 și 30 de lei pe oră este diferența dintre a sta cu oameni sau cu cocalari

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.