Am o invitatie de 2 persoane la concertul Sandra de diseara de la ora 7 la Sala Palatului.
Cine o vrea?

Editare ulterioare:
Sonorizarea de la Sala Palatului este mizerabila. Cancd behaia Francesco Napoli pur si simplu imi zumzaiau urechile. Bine, dupa aia a venit un cvartet de tenorici, care zbierau si mai dihai, de cred ca urechea stanga e nefrolosibila o perioada.
Scaunele sunt de toata jena. Ma doare si acum spatele si cred ca o sa fac o baie fierbinte, sa imi revin.
Bai, eu stiu sala aia de cand lumea. In fiecare saptamana sunt spectacole. CU SALA PLINA! Oare chiar nu sunt bani sa ii puna niste scaune mai de doamne-ajuta si sa ii faca o acustica oarecum? Banuiesc ca nu.

Sandra…

Sandra e babaciune. E grasa si are un nas cat china, borcanat si plin de gaurele. Nu mai e dragostea mea din liceu, din pacate, cea pentru care infiintam la vremea respectiva, primul fan club Sandra din Romania. Deh, varsta nu ne iarta pe nici unul si cred ca nici eu nu mai sunt pustiul pistruiat, slab si cu urechi clapauge, de atunci.

Sandra a facut playback. Playbak prost, de o foarte proasta calitate. Pur si simplu a uitat versurile de la melodii. Si doar da din cap si din cand in cand din buze in fata microfonului. Am considerat-o lipsa de respect suprema. Nu ai cum, artist cu pretentii, sa imi ceri minim 50 de lei pe un bilet, ca sa vii sa te proptesti in fata unui microfon si sa dai din buze. Jenant si rusinos. Tanti, du-te acasa!

Si totusi, lipsa de respect suprema a fost dupa ce s-a terminat prima melodie, cand ne-a salutat cu Buna seara, Moscova! in rromaneste. Moment in care ne-am ridicat, ne-am luat catrafusele si ne-am carat.
La buna vedere, Sandra! Sper sa nu te mai vad niciodata.

Multumesc, Monden.Info pentru invitatii 🙂

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.