bogdan-tiberiu-iacob

Că inpolitics punct ro este un gunoi pdlist, știam demult. În mod normal, nu citesc, nu mă interesează subiectele abordate, sursele mele îmi sunt suficiente, nu am nevoie de influențe rusești în viață.

Dar parcă deja se sare calul enorm, iar în articolul ăsta se simte atât de tare mirosul de bani hexi pharma, încât pur și simplu e păcat să nu sancționezi manipularea mizerabilă. Vreți să vedeți cum se face o manipulare după bătrâna școală rusă? Să analizăm puțin articolul dedicat de angajatul inpolitics numirii noului ministru al sănătății, Bogdan Tiberiu Iacob.

Se începe cu o aserțiune ușor ironică, ușor amuzată, despre așa-zisele diplome și valori ale ministrului, care teoretic ar fi făcut chestii, care e cât de cât și se insistă pe denumirea rețeaua citostaticelor, insinuându-se o ușoară umbră de îndoială asupra legalității ei.

bogdan tiberiu iacob e un muist

După care urmează fix 4678 de caractere în care Bogdan Tiberiu Iacob, vândutul rusofil semnatar al articolului, denigrează toți miniștrii tineri care au fost în ultimii ani în guvernele românești, dar fără o singură referință la actualul ministru al sănătății, demonstrând clar și fără putință de tăgadă că dacă respectivii au fost slabi, ministrul sănătății este și el slab, vândut puterilor care manipulează sănătatea și nu va face nimic pentru domeniu.

bogdan-tiberiu-iacob-este-muist2

Cam aici este cu așa zisa presă românească. Gunoaie manipulatoare, care și-ar vinde și părinții pentru un iaurt cu corn. Totuși, Bogdan Tiberiu Iacob, fiind un gunoi, mi-a atras atenția și am zis să îl caut puțin prin meandrele internetului.

Și l-am găsit scriind niște analize absolut dumnezeiești pe….da, chiar acolo. Pe cuvântul-ortodox.ro, unde e dezlănțuit furibund împotriva lui Cioloș, împotriva DNA-ului, împotriva fraierilor manipulați la #colectiv, practic tot ce se dă pe la Antena 3, e și pe acest site plin de cuvioșenie ortodoxă.

Desigur, în clipa în care l-am găsit pe situl cu povești nemuritoare ortodocse, ar fi trebuit să închei discuția, opiniile „credincioase” te pierd în fața mea ca partener de dialog. Dar am mai insistat puțin.

Și l-am găsit și pe nașul.tv, unde se pisă cu jet pe orice înseamnă #colectiv și revolta de stradă ce a urmat.

Dar știți ce e mai interesant? Că l-am găsit editor pe corectnews, unde are 227 de articole, la fel de pline de miez și revoluție. Cum, nu știți al cui e corectnews? Este situl pârnaiașului numit Sorin Roșca Stănescu, condamnat la vreo 2 ani de închisoare pentru aderarea la un grup infracțional organizat. Sorin Roșca Stănescu, supranumit Ciripoi, pentru activitatea sa avidă de turnător la securitate. Pușcăriașul Sorin Roșca Stănescu a încercat, prin 2010 să lanseze și corectbooks, o mizerie în care angrenase și vreo 2 academicieni care încercau să îi ridice intens statura morală domnului Ciripoi. Din fericire, fără șanse de izbândă, cel puțin nu pe bloguri. Dar probabil și-a instruit angajații cum trebuie, unul din angajați fiind Bogdan Tiberiu Iacob, ciripoi de viță nouă.

Dacă aveți curiozitatea să căutați Bogdan TIberiu Iacob pe google, veți găsi și mai multe dejecții, eu doar le-am subliniat pe cele mai la îndemână, să afle publicul despre micul turnător ortodox. Știu că eu sunt mic, în comparație cu banii și influențele ce stau în spatele râmelor de genul Bogdan Tiberiu Iacob, dar măcar cineva ia poziție.