Aplicația arhiblog pentru android. Pentru că foarte, foarte mulți dintre voi au cerut un sistem de notificare pentru articole, iar chestia cu Whatsapp nu e utilizabilă, pentru că vă arată numerele de telefon în clar, v-am făcut aplicație dedicată pentru blog, cu notificări și ce mai e nevoie.

Nu este vreo rachetă, este ceva asemănător Biziday, doar că nu are de aia de cutremure și nu mă interesează localizarea nimănui ca sa ii sau continut după judet :mrgreen:

Versiunea de iOS e gata, problema e că ne tot lovim la Apple de tot felul de mizerii, nu știu dacă voi reuși să o urc în appstore și nici nu știu dacă există o soluție pentru asta. Momentan, vă ofer Androidul, mai încolo vedem ce se aude și cu iOS.

Simțiți-vă liberi să o descărcați și să o testați, a fost testată, dar nu pe un număr mare de utilizatori, așa că un feedback este foarte util. De asemenea, dacă aveți sugestii despre featureuri pe care le-am uitat, sunt binevenite, cât timp înțelegem că e o simpla aplicație de mobil și nu facebook app.

Have fun.