Probabil știți toți faza cu GME și Reddit vs Melvin Capital, iar dacă nu știți, înseamnă că nu e ptr voi ce scriu, dar puteți căuta pe google.

Ce voiam să vă spun. Se apropie 16.30 și vă mănâncă undeva să bă băgați și voi. Dacă nu aveți experiență în trading, nu vă băgați în asta. Nu degeaba scrie la deschiderea oricărei aplicații de gen că 75% din jucători își pierd banii la cumpărarea de CFD-uri. Știu că veți fi tentați de ideea unui ban rapid, dar nu va fi cazul. Vă veți pierde banii cu siguranță. Și e păcat, băieții ăia de pe reddit cu hold și diamond hands nu sunt săraci de nivelul nostru.

Iar mafia wall street a început să regleze toate aplicațiile, inclusiv revolut afișează că nu mai poți vinde sau cumpăra decât de 3 ori într-un interval de 5 zile. Practic, blochează tranzacțiile pentru ca WS să își lichideze shorturile, după care sănătate, vă rugăm, tranzacționați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.