De ce prefer eu măștile de la Printcenter.
Trecând peste faptul că au acel ViroBloq, care oferă protecție virală, conform sitului, că sunt sexy, că se potrivesc perfect copiilor, iar faptul că pe 8 februarie începe școala nu e cel mai fericit moment, mai e un motiv. Calitatea. Care e identică de când le-am cumpărat prima oară. De fapt, nu e identică, devin din ce în ce mai bune și mai confortabile. Probabil și datorită feedbackului excelent primit de la voi, v-am mai spus că cel ce le face îmi este prieten vechi și scriu despre ele doar pentru că eu chiar cred că sunt utile și bune.

Exemplu:
Am cumpărat niște măști FFP2 de pe internet. Iată ce am primit.

Da? FFP2. Desigur, comercianții nu au nicio vină, ei au importat FFP2, problema e că toate măștile vin și sunt făcute în china. Adică mizerii, pentru că cererea există, nimeni nu s-a ocupat să facă fabrici de măști în românia, nimeni din guvernul vieții nu are vreo treabă în afară de a fura bani cât de mult se poate.

Așa că eu prefer să cumpăr, cu banii mei, produse fabricate în românia, de către români, decât să alimentez conturile mâncătorilor de lilieci.
Dacă sunteți din afara româniei, există notanothermask.com/ pentru US si eu.notanothermask.com/ pentru europa, puteți comanda și vi se va livra fără probleme.

Iar pentru că suntem o comunitate beton iar eu mă zbat pentru voi ca un erou, aveți codul arhi30 pe care să îl băgați când faceți comanda și primiți reducere 30% la ea. Codul este valabil și pentru siturile din străinătățuri.
Have fun and mask away!

Aveti aici testarea antivirala a măștilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.