Mă uitam la toată circoteca asta, din ultimele zile, cu boicotul companiilor austriece și nu pot să remarc o chestie.
Valul de oameni care strâmbă, elegant, din năsucurile cârne, când aud că cineva a decis să nu mai cumpere de la companiile austriece sau să nu le mai folosească serviciile.

Dar vai, nu ajută la nimic acest boicot. Dar vai, vorbim de companii care au angajați români, nu vă gândiți la asta? Ahahaha, admir boicotul în timp ce bag de la OMV. etc.

Sigur, poți face mișto de ceva sau cineva atâta timp cât ești implicat cumva, de voie sau de nebunăvoie. Gen când vine la tine cineva și te trage de piepți HAI SĂ BOICOTĂM AUSTRIA! Dar când decizia oamenilor este doar pentru ei și firmele lor, de ce te freacă pe tine grija ce fac alții cu banii lor?

Cât despre miștourile pe tema boicotului, ok, ciolacu, ăla care e prim ministru, că uit cum îl cheamă, rareș bogdan, morți și răniți. Dar jegul ăla de Nehammer ne-a muit global, ca popor, ziarele austriece au primit campanii în care îi descriu pe români drept cerșetorii europei, e un întreg circ, analfabeții lor consideră că e bun veto-ul, pentru că ne-a oprit accesul fizic în UE. Iar voi aveți o problemă cu cei ce boicotează.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.