Câțiva dintre voi sunt nelămuriți de ce nu se văd unele „articole” în feedul principal, ci doar în partea de jos și în navigația dintre articole.

Am mai zis-0 și când am pus noul design, dar o să mai spun o dată.
Acele „articole” care nu apar pe prima pagină nu sunt, de fapt, articole. Sunt ceea ce puneam eu pe facebook, înainte de a-mi închide contul. Cugetări scurte, glume, poze funny, lucruri cu care nu mai doresc să creez conținut pe mizeria lui Mark.

Așa că le pun la mine pe site. Dar, nefiind cine știe ce valoare, nu doresc să apară laolaltă cu articolele normale, ci doar în partea de divertisment a sitului. Cine dorește să le vadă, bine, cine nu, le poate ignora cu succes.

Chiar mă gândeam să vorbesc cu Valentin și să le scot și din navigația din interiorul articolelor, pentru a nu mai impieta navigarea printre articolele reale ale sitului. Încă nu sunt hotărât, dar probabil voi face și asta.

Concluzionând, vreți să accesați partea care era dedicată doar facebook, o puteți face în josul sitului. Dacă nu, ignorați-o cu succes, oricum acolo sunt doar defulările mele de moment, scurte și nu neapărat cu cine știe ce substanță.