Există unii ani în care, pentru o perioadă, compozitorii de muzică din toată lumea au o pauză mentală. Prin urmare, nu mai scot nicio melodie de doamne-ajută, ci doar pufuleți jenanti, pe care oricum lumea îi consumă dar, nevertheless, jenanți.
Așa că amărâții ăștia de la posturile de radio generaliste nu pot să dea, că nu au altceva, decât heavy rotation de Salvatore Ganacci, Ed Sheeran, Charlie Put, Calvin Harris, Ofenbach sau Rag’n’Bones Man.

Și merg alea încontinuu, până încep să îți sângereze urechile în mașină, pentru că tu prin Pantelimon nu prinzi Tănanana și nici Radio Seven nu prea merge, nu mai zic de Sport Total FM. Și dacă ai norocul să dai și peste un vorbăreț de ăla care are impresia că e haios, îți vine să tragi pe dreapta și să pleci cu transpiratorul 102. Noroc de Sergiu și Andrei că mai salvează spațiul public, serios. Dar măcar ei sunt umoriști profesioniști.

Cred că azi îmi iau modulatorul ăla nenorocit…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.