Mai tine minte cineva ideea lui Varabiescu, cu vanzarea de publicitate pe blog? Banuiesc ca nu, pentru ca fuse si se duse. A sabotat-o neogenul, pana s-a ales praful de ea.
Eu la un moment dat vorbeam cu Oradeanul despre crearea unui sistem independent de vanzare a publicitatii pe blog. In esenta, cam ceva ce a vrut sa faca pmedia, dar pana la urma a facut rahatul bici.
Ce inseamna asta. Crearea unui site, care sa prezinte blogurile inscrise in program, inscrierea tuturor blogurilor respective intr-un analizator de trafic independent, cum ar fi statcounter, realizarea sau utilizarea unui script de generare a reclamelor, iar printre noi sunt destui care se pricep la executia de scripturi. Ulterior, de vanzarea propriu-zisa…vom vedea cine si cum se va ocupa. Pe moment, astea sunt idei simple, fara un brainstorming masiv. Orice contributie ulterioara poate fi binevenita
Ce incerc sa spun. Toate ideile care au avut la baza banii pe blog, au pornit de la conceptul “hai intai sa rezolvam tot, sa incercam sa facem o afacere, si ulterior sa stragem bloggeri”. Eu nu vreau sa facem asa ceva. Vreau sa realizam o idee comuna multor bloggeri romani, sa o luam de la zero cu totii, cu totii sa contribuim la acest proiect, si sa vedem ce o sa iasa.
Asa ca, astept oaresice reactii. Daca nu e tentanta ideea, aia e. Dar eu zic ca este. So, think
Haidi Siropel, ca avem o gramada de treaba.

PS: Citeste si da mai departe.

[tags]bani pe blog[/tags]