Sunt unquintuplets.JPGele femei care vor sa facă mulți copii. Asta simt ele că e menirea lor. Și bagă, frate. Puiesc unul după celălalt.
Motivația? Așa a zis dumnezeu, să creștem și să ne înmulțim. Cu cât mai mulți cu atât mai bine.

Sărind peste stupizenia ideii cu crescutul și înmulțitul, pentru că asta era valabilă când populația pământului ajungea de-o ciorbă mai consistentă, nu acum când sunt 7 miliarde, ajungem la ce ma intrigă pe mine.

Femeile alea își distrug corpul. După 3-4 copii, deja ești clar găleată, acolo unde ar trebui sa fii doar un orificiu. Burta ta se va lăsa maiestuoasă peste muntele lui Venus, pentru că deja este foarte întins tot ce este acolo. Indiferent cât de mult sport ai face, ca femeie tot hidoasă vei fi.

Ce rezultă de aici? Bărbatul tău, sătul de chirăielile haitei de copii pe care ai puit-o, sătul de faptul că acasă nu mai are femeia cu care s-a însurat, ci o joiană fătătoare și urâtă, cu șunci atârnânde, se va îndrepta spre altă femeie. Care să arate și să simtă a femeie, nu a mașină reproducătoare.

Dar tu te vei simți bine. Ți-ai făcut datoria către societate. Ți-ai dat minimul obol social. Te simți bine.
Ești o femeie de succes.

Postul ăsta a fost gândit la sala de forță, când am văzut-o pe o tanti la vreo 40 de ani, de altfel slăbuță, dar cu un uter revărsat peste pizdoacă, din categoria fătătoare de rasă, tanti care se chinuia cu spume pe banda de alergare, sperând că o să dea timpul înapoi și nu o să se mai vadă echipa de fotbal pe care a scos-o dintre picioare.

Mi-a fost milă de ea. Probabil în momentele alea, bărbatul ei, care la 40 de ani e chiar bărbat bine, presta la bucile unei distinse doamne care nu a avut grija repopulării terrei.
C-așai în fotbal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.