Legat de povestea cu stenogramele `scăpate` în ziar, am şi eu 2 chestii de spus.

1. Cel mai prost din toată afacerea a ieşit Dragoş Stanca. Şeful lui, mr. Vântu, vorbeşte cu el cum eu nu aş vorbi cu femeia de serviciu de la bloc. Ce femeie de serviciu, că sunt politicos cu ea, cu un cerşetor de intersecţie. Dar, un mare dar, nu ştiu cum aş reacţiona eu, dacă aş avea salariul lui, funcţia lui şi aş vrea să le păstrez. Da, sigur, ştiu, voi i-aţi fi dat una în dinţi. Cunoaştem, e plin de oameni cu coloană vertebrală pe net. De obicei se semnează Anonymous.

2. Dacă Bobby, care e consultant media, s-ar fi dus la domnul Cocoş sau la domnul Bobby Păunescu, patronul de la B1TV, era absolvit de orice vină? Se ducea să prezinte un proiect online mogulilor buni, nu?

Toţi detractorii s-au trezit să remarce huaaa, bloggerii sunt de vânzare. No shit, Sherlock? Nimeni nu remarcă faptul că bloggerii au ajuns acolo unde mulţi din voi nici nu îşi permit să viseze? Da, iarăşi ştiu, banii lui Vântu vă dezgustă, el e mogulul rău.

În rest, ca să fiu puţin succint, un mesaj pentru mr. Vântu: À Votre Mère!
Siktir!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.