În general refuz să discut genul acesta de subiecte vadimistice, din două motive. Primul fiind că, atâta timp cât vom fi în UE, niciodată nu va exista genul acesta de pedeapsă în românia și al doilea e că fiecare are un subiect preferat la care ar aloca pedeapsa cu Moartea. A furat din geanta văduvei cernite care se ducea să cumpere loc de veci? Ucis pe loc și bătut cu bețe. A zgâriat mașina parcată aiurea? Pluton de execuție.

În fine, înțelegeți ideea. Dar, câteodată, când citesc genul acesta de știri, mă ia așa, o disperare blândă, ușor suicidală. Sigur, orice motiv pentru a ucide o persoană este îngrozitor, dar parcă inutilitatea gestului, prostia dementă de a lua o viață ca să dai în păcănelele sponsorizate de statul român, Superbet, Betano și cine mții mamii lor mai sunt cei ce împing ușor animalele către dependența de jocuri de noroc, te face să îți pierzi orice fărâmă de umanitate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.