Citiți, vă rog, interviul puiuțului de securist Rafila despre spitalul Dăruiește viața. Admirați cum s-a urcat scroafa PSD pe coteț și cum își trâmbițează victoria de acolo.

Alexandru Rafila a spus că ”în primul rând nu este spitalul fundației, este o clădire a Marie Curie” și că ministerul nu ține corespondența privind avizarea și autorizarea cu asociația, ci cu ”conducerea spitalului căruia îi aparține această clădire”. Rafila a acuzat, de asemenea, ”presiune mediatică” din partea mass-media

Înțelegeți? E clădirea spitalului, nu a asociației, el nu discută cu subumanii ăia de la asociație, el discută cu conducerea spitalului.
Oameni cărora le sunt călcat speranțele în picioare de către niște porci securiști, ajunși la putere fără a avea vreo valoare sau contribuție, ci doar pentru că tati a fost securist sau cunoaște pe cine trebuie.

Și cangrena asta nu are cum să dispară. Pur și simplu sistemul este prea putred.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.